Contacteer ons

Als u vragen hebt over ons werk, bekommernissen wilt meedelen, algemene informatie wilt ontvangen over procedures in België (die niet te vinden zijn op deze hulppagina) of denkt dat UNHCR u of uw gezin kan helpen bij de aanvraagprocedure voor internationale bescherming of gezinshereniging in België, dan kunt u ons op een van de volgende manieren bereiken:

Kies de optie die voor u van toepassing is:

➤ Heeft u een vraag voor UNHCR in België en vond u het antwoord niet op één van de verschillende pagina’s van de help pagina? Bent u nagegaan of uw vraag/kwestie onder het mandaat van UNHCR in België valt? Indien ja, klik hier om uw vraag te stellen.

➤U bent op dit moment in België en voor uw aankomst in België was u geregistreerd of erkend als een vluchteling (door UNHCR) in een ander land/kamp. U zou graag een bevestiging van deze registratie or statuut verkrijgen. Indien ja, klik hier om het formulier in te vullen.  

Indien u ons telefonisch wenst te bereiken, gelieve ons te contacteren op het nummer +32 (0) 472 18 92 65, op dinsdag van 9u30 tot 12u30 en donderdag van 13u30 tot 16u30.

Alles wat u aan UNHCR vertelt, zal vertrouwelijk worden behandeld. Alle diensten die  UNHCR verstrekt zijn kosteloos.