Informații despre țările UE+

Faceți cunoștință cu lista țărilor europene în care este disponibil programul gratuit EU+ Air Transfer. De asemenea, găsiți mai jos informații detaliate despre serviciile la care veți avea dreptul odată ce ajungeți în țara aleasă.


Austria

În prezent, Austria acceptă cereri spre examinare, însă, din cauza numărului mare de cereri și, respectiv, a dificultăților în identificarea locurilor de cazare, este posibil să existe întârzieri în examinarea cererilor. Mai jos sunt prezentate informații despre serviciile oferite de autoritățile austriece refugiaților:


Bulgaria


Elveția


Franța

În prezent, Franța acceptă cereri spre examinare, însă, din cauza numărului mare de cereri și, respectiv, a dificultăților în identificarea locurilor de cazare, este posibil să existe întârzieri în examinarea cererilor. Mai jos sunt prezentate informații despre serviciile oferite de autoritățile franceze refugiaților:


Germania

În prezent, Germania a suspendat primirea cererilor spre examinare prin programul EU+ Air Transfer, dar continuă să accepte persoanele care sosesc în țară din proprie inițiativă. Mai jos sunt prezentate informații despre serviciile oferite de autoritățile germane refugiaților:


Grecia


Irlanda

În prezent, Irlanda acceptă cereri spre examinare, însă, din cauza numărului mare de cereri și, respectiv, a dificultăților în identificarea locurilor de cazare, este posibil să existe întârzieri în examinarea cererilor. Mai jos sunt prezentate informații despre serviciile oferite de autoritățile irlandeze refugiaților:


Islanda


Italia

În prezent, Italia acceptă cereri spre examinare, însă, din cauza numărului mare de cereri și, respectiv, a dificultăților în identificarea locurilor de cazare, este posibil să existe întârzieri în examinarea cererilor. Mai jos sunt prezentate informații despre serviciile oferite de autoritățile italiene refugiaților:


Letonia

În prezent, Letonia a suspendat primirea cererilor spre examinare prin programul EU+ Air Transfer, dar continuă să accepte persoanele care sosesc în țară din proprie inițiativă. Mai jos sunt prezentate informații despre serviciile oferite de autoritățile letone refugiaților:


Liechtenstein


Lituania

Transportul este posibil doar cu autobuzul. Pentru a aplica, vă rugăm să vă adresați la oficiul Inspectoratului General pentru Migrație de pe adresa: bd. Ștefan cel Mare 124, Chișinău. Mai jos sunt prezentate informații despre serviciile oferite de autoritățile lituaniene refugiaților:


Norvegia


Portugalia

Informații privind serviciile oferite de autoritățile portugheze refugiaților:


Spania


Țările de Jos