برنامه داوطلبان براى رسيدن و رسيدگی

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد و شرکای آن از داوطلبان امدادرسانی در مراکز اجتماعی خود برای ارائه کمک به جوامع محلی، وپيوند آنها به خدمات موجود، ترویج مشارکت اجتماعی و اطمینان از دسترسی همه افراد از گروه‌های جمعیتی متنوع به خدمات و اطلاعات موجود در جوامع خود استفاده می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر، لطفاً با نزدیکترین مرکز اجتماعی در منطقه خود تماس بگیرید.

نحوه کار آن چگونه است؟

هدف

داوطلبان امدادرسانی به عنوان نمایندگان جوامع محلی خود خدمت می‌کنند و یک پیوند حیاتی بین جوامع آسیب‌دیده و مراکز اجتماعی هستند و به تبادل اطلاعات، شناسایی نیازها و پشتیبانی از دسترسی ورسيدن به خدمات کمک می‌کنند.

فرآیند انتخاب

هر مرکز اجتماعی شامل تیمی از (20) تا (35) داوطلب است که از جوامعی که مرکز به آنها خدمت می‌کند انتخاب شده‌اند. این داوطلبان از سن هاى مختلف، هر دو جنس و از گروه‌های جمعیتی مردمى متنوع هستند.

تنوع و شمول بودن

  • داوطلبان 50٪ زن و 50٪ مرد هستند.
  • گروه‌های سنی: 20-35، 35-55 و بالای 55 سال.
  • شامل افرادی از همه پیشینه‌های اجتماعی، قومی، تحصیلی و مذهبی.
  • تیم‌های داوطلبان شامل به افرادى كه دارای معلولیتی هستند که به توانایی‌های خود ایمان دارند.

آموزش و پشتیبانی

داوطلبان آموزش جامعی در مورد موضوعات مختلف، همراه با پشتیبانی لازم برای انجام مؤثرماموريت وظایف محوله خود، دریافت می‌کنند.

مشوق‌ها

داوطلبان برای پوشش هزینه‌های حمل و نقل و ارتباطات، مشوق‌هایی دریافت می‌کنند.